Om meg Tegninger Konkurranser Design Foto Annet kreativt Hverdag

Ferie | Brighton - Bournemouth

Publisert: 06.08.2012 @ 00:32 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Hei!

Jeg har ikke fått blogget så mye i det siste, en av grunnene er at jeg har vært på ferie. Reisen i år gikk med bil til Kristiansand og videre med Superspeed til Hirtshals. Deretter kjørte vi til en by i Danmark som heter Esbjerg. Der tok vi nokk en båt som gikk over til Harwich en by ved kysten av England. Så kjørte vi til Brighton der vi bodde på Hilton hotel med stranden som vår nermeste nabo. Langs stranden var det mangen små suvenir butikker, resturanger, barer, nattkluber osv... Men noe av det jeg sytes var mest fasinerende var at de hadde karruseller på stranden!

Jeg viste at de hadde en plass på stranden som het Brighton Pier der det var en pir som strakk seg ut i sjøen der det var fult av karuseller, spilleautomater, kiosker osv... Det var veldig koselig der om kvelden da det var mørkt og alle lysene ble tent.

Men jeg er jo jente så jeg ville ikke bare gå på stranden hele tiden. Jeg hadde litt andre behov, nemlig SHOPPING!

Bare en liten gå tur bak hotellet så lå det et shopping senter, og en lang handle gate. En av de butikkene som jeg var mest innpå var nokk

de har så utrolig mye fint til utrolig liten pris! Jeg tok ikke akkurat tiden men tror vi var der inne i nesten 2-3 timer i kun en butikk!

En av de tingene som jeg savner at vi har i Norge er en is som de har i blant annet England. Jeg smakte den for første gang da jeg var på sommerferie i Tyskland i fjor. Etter på jeg spist den hver gang jeg har vært i utlandet. Først i Tyskland, så Tyskland en gang til, Spania og England.

Den er bare kjempe god! Den smaker peppermynte og har sjokolade biter (I Spania og Tyskland het den After eight).

Vi reiste videre med bil til Bournemouth.

Det viste seg at stranden som også lå rett utenfor hotellet vårt ble kåret til Storbritannias beste strand!Hotellet vi lå på var veldig fint. Vi fikk rom helt på toppen med vinduer både ut mot piren og bassenget som lå i hagen til hotellet, perfekt!

Det var utrolig flott i hagen til hotellet. Der hadde de solsenger, parasoller, spill, bassenger og kiosk. Eneste minuset var at solen ikke bestemte seg for om den ville bli eller gå, så det ble ikke så mye bading på meg, men litt ble det. Så når de ikke var vær til å bade ute i badet jeg i innebassenget på hotellet der du kunne se ut til hagen og de andre bassengene.

De hadde også en pir i Bournemouth, men den var stengt da vi kom ut på den. Men det sto en karusell som var på rett før du kom ut på piren.

I Bournemouth hadde de en veldig fin park midt i byen. Det var det utrolig mange ekorn som hoppet og sprang rund. Parken var full av fine blomster og planter, men en ting som ar veldig kult var at det gikk an å fly med en luftballong, som lå midt i parken!

Ideen vår var at vi skulle innom London også, men vi fant ut at det sikkert ble for mye kaos siden det var akkurat da OL startet, så vi bestemte oss for å droppe det. Men vi har kjørt rundt hele London.

Ferien min i England var utrolig kjekk! Så jeg anbefaler alle å reise der! (Jeg kommer til å legge ut bilder av ekornene og blomstene fra parken senere).

4 kommentarer

Postet av: Abigail Buntu- En god latter forlenger livet.

Fine bilder:D
Dato: 06.08.2012 Tid: 00:33 URL: http://b0nt0.blogg.no

Postet av: lenesdesign

Abigail Buntu: Tusen takk! :D
Dato: 06.08.2012 Tid: 00:37 URL: http://lenesdesign.blogg.no/

Postet av: my life as mariell

bildene av karusellene var kjempe fine !
Dato: 06.08.2012 Tid: 01:04 URL: http://mylifeasmariell.blogg.no

Postet av: lenesdesign

my life as mariell: Tusen takk! :D
Dato: 06.08.2012 Tid: 01:08 URL: http://lenesdesign.blogg.no/

Skriv en ny kommentar


hits