Om meg Tegninger Konkurranser Design Foto Annet kreativt Hverdag

Kategori: Hverdag

Sytten årsdagen min!

Publisert: 10.06.2013 @ 19:52 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Idag fyller jeg 17 år! Jeg har fått masse fine blomster og gaver! 


Blogspot

Publisert: 30.08.2012 @ 18:40 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Hei! 

Idag så fikk vi i oppgave å lage hver vår blogg på blogspot.com. Bloggen skal være en skole blogg der vi skriver om ting vi gjør på skolen under medier faget osv... Bloggen heter www.lene1mfb12.blogspot.no hvis du er interessert i å ta en titt innom ;-) 


Macbook pro

Publisert: 29.08.2012 @ 19:35 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Sist mandag startet jeg på vidergående. Jeg startet på vågen vgs som er nokså ny skole og kjempe fin. Eneste minuset med skolen er alle trappene. Det er veldig mange trapper på denne skolen, og klasserommet mitt er i fjerde etasje, altså helt på toppen! Men jeg ser positivt på det og satser på at jeg forbedrer gym karakteren min med å gå opp fire etasjer noen ganger til dagen ;-) 

Men denne mandagen fikk vi utlevert macene! Jeg var kjempe spent, jeg har aldri hatt en mac før så dette var helt nytt for meg. Jeg har fått satt meg litt inn i det grunnleggende, men det er ikke så mye jeg kan enda. Vi skulle egentlig ha fått hele adobe pakken den dagen også, og undervisning i hvordan programmene fungerer. Men det var noen problemer med et av programmene, så det vil nok ta noen dager før vi får dem. Men jeg har allerede innstallert tegnebrettet mitt, så jeg gleder meg kjempe mye! 

Her er det første bildet av meg med macbooken min <3 

Ferie | Brighton - Bournemouth

Publisert: 06.08.2012 @ 00:32 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Hei!

Jeg har ikke fått blogget så mye i det siste, en av grunnene er at jeg har vært på ferie. Reisen i år gikk med bil til Kristiansand og videre med Superspeed til Hirtshals. Deretter kjørte vi til en by i Danmark som heter Esbjerg. Der tok vi nokk en båt som gikk over til Harwich en by ved kysten av England. Så kjørte vi til Brighton der vi bodde på Hilton hotel med stranden som vår nermeste nabo. Langs stranden var det mangen små suvenir butikker, resturanger, barer, nattkluber osv... Men noe av det jeg sytes var mest fasinerende var at de hadde karruseller på stranden!

Jeg viste at de hadde en plass på stranden som het Brighton Pier der det var en pir som strakk seg ut i sjøen der det var fult av karuseller, spilleautomater, kiosker osv... Det var veldig koselig der om kvelden da det var mørkt og alle lysene ble tent.

Men jeg er jo jente så jeg ville ikke bare gå på stranden hele tiden. Jeg hadde litt andre behov, nemlig SHOPPING!

Bare en liten gå tur bak hotellet så lå det et shopping senter, og en lang handle gate. En av de butikkene som jeg var mest innpå var nokk

de har så utrolig mye fint til utrolig liten pris! Jeg tok ikke akkurat tiden men tror vi var der inne i nesten 2-3 timer i kun en butikk!

En av de tingene som jeg savner at vi har i Norge er en is som de har i blant annet England. Jeg smakte den for første gang da jeg var på sommerferie i Tyskland i fjor. Etter på jeg spist den hver gang jeg har vært i utlandet. Først i Tyskland, så Tyskland en gang til, Spania og England.

Den er bare kjempe god! Den smaker peppermynte og har sjokolade biter (I Spania og Tyskland het den After eight).

Vi reiste videre med bil til Bournemouth.

Det viste seg at stranden som også lå rett utenfor hotellet vårt ble kåret til Storbritannias beste strand!Hotellet vi lå på var veldig fint. Vi fikk rom helt på toppen med vinduer både ut mot piren og bassenget som lå i hagen til hotellet, perfekt!

Det var utrolig flott i hagen til hotellet. Der hadde de solsenger, parasoller, spill, bassenger og kiosk. Eneste minuset var at solen ikke bestemte seg for om den ville bli eller gå, så det ble ikke så mye bading på meg, men litt ble det. Så når de ikke var vær til å bade ute i badet jeg i innebassenget på hotellet der du kunne se ut til hagen og de andre bassengene.

De hadde også en pir i Bournemouth, men den var stengt da vi kom ut på den. Men det sto en karusell som var på rett før du kom ut på piren.

I Bournemouth hadde de en veldig fin park midt i byen. Det var det utrolig mange ekorn som hoppet og sprang rund. Parken var full av fine blomster og planter, men en ting som ar veldig kult var at det gikk an å fly med en luftballong, som lå midt i parken!

Ideen vår var at vi skulle innom London også, men vi fant ut at det sikkert ble for mye kaos siden det var akkurat da OL startet, så vi bestemte oss for å droppe det. Men vi har kjørt rundt hele London.

Ferien min i England var utrolig kjekk! Så jeg anbefaler alle å reise der! (Jeg kommer til å legge ut bilder av ekornene og blomstene fra parken senere).

God påske!

Publisert: 07.04.2012 @ 01:08 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Ønsker alle en god påske!

Utstillings-Workshop

Publisert: 26.01.2012 @ 23:12 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Hei! 
I dag så var det workshop med UKM. Der skulle vi møte alle de andre kunstnerene og henge opp kunstverkene. Det var kjempe gøy! Vi var der i hele 4 timer! Og jeg ble kjent med mange koselige folk. Her ser du et bilde av meg der jeg er en skikkelig handywoman som hamrer spikre inn i veggen ( men de ble bare skjeve, hehe...) Bildene vi henger opp er det hun som står ved siden av meg som har tatt. 

Og til alle dere som har lyst til å se på denne kunstutstillingen så er den på KinoKino i Sandnes og den åpner fredag klokken 19.00-21.00 Og den er åpen på lørdag og søndag også, men er ikke så sikkker på hvor lenge de har oppe på lørdag og søndag men tror det var fra 12.00-17.00 ;-) 

Så det er bare å komme! 

God jul !

Publisert: 25.12.2011 @ 02:59 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Hei! Og god jul! 

I dag var det selveste julaften!  

Jeg har ikke hatt noen serlig jule stemning i år. Sikkert på grunn av alle leksene, prøvene, eksamen osv... Men i dag tidlig da jeg satt og så på tre nøtter til askepott fikk jeg den ;-) 

Men i kveld så hadde vi besøk av mormor og tanten til mamma, kjempe kos!
Vi spiste pinnekjøtt, og hadde sjolokadepudding og riskrem til dessert, nammmmm! Etterpå så var det på tide å åpne pakkene. Jeg var jo det eneste barnet der, så det lå flest pakker under treet til meg, hehe... 

- Bildet av juletreet vårt og en av kulene. 

Jeg fikk SUPER masse fint som jeg hadde ønsket meg. Klær, vesker, sminke, smykker, parfymer, penger osv... Altså masse fint! 

Da gjestene hadde gått var det bare å gå opp å finne frem kosedressen, sette seg i sofaen og slappe av. Vi så på en film som gikk på tv2 som var kjempe bra, 12 men of christmas heter den. Og nå ser vi på en ny film som heter holiday in handcuffs. 

- Bilde av meg der jeg pakker opp en av gavene. 

♥ Jeg har hatt en kjempe koselig jul! Hvordan var din og hva fikk du? 

Andy Williams: It's The Most Wonderful Time Of The Year 

I'm back!

Publisert: 04.08.2011 @ 21:04 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Hei, beklager for veldig lite blogging i det siste... Jeg har nemlig vært på ferie i 9 dager og kom ikke hjem før klokken 3 på onsdags morgen, jeg gikk bare rett i sengen og la meg. Jeg var stein trøtt!

I denne ferien har jeg vært i Danmark og Tyskland. Det ble en god del shopping! Og litt bading også... Jeg lærte meg å padle kajak, og det var kjempe kjekt!

Jeg har ikke tegnet så veldig mye i det siste heller, men skal gjøre det fremover nå, siden det er jo bar ca. 2 uker til skolen begynner igjen... Og da kommer det sikkert til å bli lite tegning siden da skal jeg opp i 10. klasse og da har jeg ikke tid til å sitte å tegne lenger, da er det bare lekser som skal gjøres...Hvor har du vært på ferie i sommer? 

Gratis header til deg !

Publisert: 04.07.2011 @ 17:28 Kategori: Hverdag Kommentarer: 26

Hei

De 10 første som kommenterer får en gratis header laget av meg!

Jeg lager alle mine headere i photoshop.

Alt du trenger å gjøre er å kommentere med å si at du ønsker en header og så sender du noen bilder på mail til meg.

Malien min er lene@heimvik.no.

Viss det er noe spesielt som du ønsker å ha med i hederen må du huske å skrive det i mailen.

Sweet 15 !

Publisert: 10.06.2011 @ 17:17 Kategori: Hverdag Kommentarer: 12

Hei gjett hvem som har bursdag i dag ? 

Jeg ! 

Idag er jeg blitt 15 år ! 

Here is the birthday girl ! 

17.mai

Publisert: 17.05.2011 @ 21:18 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Gratulerer med dagen! 

Idag sto jeg opp klokken 07:45 for å krølle håret ( Var veldig trøtt ). 

Men når jeg sto å krøllet håret satte jeg på tv-en ( fordi det tar så lang tid meg det lange håret ). 
Jeg satte på NRK og så på 17.mai programmet. Og når de viste at kronprins paret kom ut på Skaugum, hadde Mette Marit akkurat den samme type bunad som meg. Jeg har sett et eldre bilde av henne tidligere hvor hun stod i Rogalands bunaden sin før hun kom inn kongefamilien.

Vi har samme typen mønster ( Jelsa ), samme type vest og svart farge på bunaden. Her kan du se bunaden hennes.  Og her er et bilde av min: 

Rundt klokken 10:00 startet barne toget, ( vi var ikke nødt til å gå i toget, men vi hadde lyst til å vise oss frem i de nye bunadene våre ). 

Etter vi hadde gått i barne toget gikk vi på 7 eleven, fordi jeg hadde jo selvfølgelig fått gnagsår. Så jeg måtte gå å handle gnagsår plaster. Men det gjorde fortsatt vondt. Så det var bare å gå hjem å bytte til andre sko. 

Etter jeg hadde skiftet sko reiste vi opp til den gamle skolen jeg gikk på for å feire. Der solgte de kaker, pølser, is, rundstykker og brus. De har bingo, lykkehjul, lodd trekkning og mange andre leker. 

så reiste vi ut på middag til farmor, og nå har vi besøk av mormor hjemme. 

- Hvordan har din 17.mai vert ? 

Cupcakes

Publisert: 29.04.2011 @ 23:54 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5
photo_by_me - canon EOS 600D - 18-55mm ©  

My first day!

Publisert: 27.04.2011 @ 10:35 Kategori: Hverdag Kommentarer: 11

Hei nå sitter jeg på jobb for aller første gang! 

Denne uken så har jeg jobb uke og da har jeg vært så heldig at jeg har fått jobb hos et illustrasjons firma.
Jeg har gledet meg sånn til å få komme hit å se hva de jobber med. 

Jeg har fått min egen pult og jeg har tatt med meg pc, tegnebrett, speilrefleks kamera og tegne saker. Så jeg skal ha nokk å finne på de 3 neste dagene.  

Det jeg har tenkt å jobbe med er en bestilling og en tegning av bestevenninnen min. - Har du hatt jobb uke? Og hvor jobbet du? 

Bloglovin

Publisert: 09.04.2011 @ 21:26 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Nå har jeg laget meg en bruker på bloglovin !


Så nå kan dere følge bloggen min der.( Jeg har lagt ut en widget lenger nede på siden så det er bare å trykke der for å komme til min bloglovin side )

-Har dere bruker på bloglovin ?

 

Happy!

Publisert: 07.04.2011 @ 22:40 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

Hei i dag da jeg sjekket facebooken min så jeg at Thomas og Harald fra senkveld hadde lagt ut et bilde av kontorene sine, og da jeg kikket på bildet så jeg noe kjent på bildet... Bildet er hentet fra senkveld sin facebook side.

Der den røde ringen er står en av koppene jeg sendte til dem pluss det blå kortet jeg lagde til dem!

Syntes det var så koselig å se at de satte pris på det siden de har det på pulten sin og sikkert ser på det hver eneste dag. 

Strawberries and blueberries in my heart

Publisert: 01.04.2011 @ 15:06 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Hei nå er det det endelig helg og siden det er 1.april så skal "alle" lure noen, jeg har ikke blitt lurt (enda.) men jeg har ikke lurt noen heller. Jeg kommer bare ikke på noen gode måter å lure noen på.

Noen venninnder av meg fikk læreren vår til å skrive et brev om at de hadde skulket skolen. Og dette brevet skal de gi til foreldrene sine når de kommer hjem. Hahaha, håpet ikke foreldrene blir for sure når de får vite at det bare var en spøk.

Så nå sitter jeg og spiser jordbær og blåbær med sjokolade saus ( nammm.... ).- Liker dere jordbær og blåbær ?

- Har dere blitt lurt eller lurt noen i dag ?

30 days challenge?

Publisert: 20.02.2011 @ 22:34 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Hei lite blogging fra meg i det siste... har vært syk, men jeg har tegnet ferdig en tegning. Tegningen jeg har tegnet ferdig er av penelope cruz, og den kommer det sikkert ut et bilde av i morgen. Men nå tilbake til overskriften min. Jeg tekte å begynne med en 30 days challenge. Så er det noe såesielt dege vil ha med i tingene jeg må gjøre? Hvis ikke så finner jeg bare en liste på nettet ;-)- Har du, eller har du noengang hatt en 30 days challenge.

- Synes du jeg bør ha en 30 days challenge?

Epletre

Publisert: 21.10.2010 @ 17:34 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Idag da jeg kom hjem fra skolen gikk jeg ut og høstet inn eplene fra epletreet i hagen.

Jeg syntes eplene smakte friskt og godt.

Men det var så kaldt ute (og snø), så jeg var ikke ute så lenge og tok bilder.- Har dere epletre i hagen deres?

Baking

Publisert: 29.09.2010 @ 22:54 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Igår fikk jeg så lyst til å bake noe, så jeg så i skapene på kjøkkene og fant ut at vi hadde en pakke med skillingsboller.

Det var kjempe enkelt å lage. Det eneste du trengte var vann , gjær, sukker og kanel.¨

Her finner du oppskriften http://www.mollerens.no/no/Produkter/Hjemmebakt-123/Bergenske-skillingsboller/Disse gar gode, og ferdige på 1-2-3.

 

Kosekveld med Trine

Publisert: 17.09.2010 @ 23:49 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Nå sitter jeg og Trine (www.scrappetrine.blogg.no) å blogger. Vi har sett X-factor. Det er egentligt ikke så mye vi har gjort ikveld, vi har bare slappet av.

Slenger inn et bilde av oss, synes det var litt koselig siden vi smilte/ lo.- Har dere sett X-factor ikveld?

 

Italiensk aften

Publisert: 16.09.2010 @ 17:32 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Forrige lørdag skulle jeg lage middag og da bestemte jeg meg for å ha italiensk-inspirert mat. Jeg lagde 3 retter, forrett-hovedrett-dessert.  Tenkte jeg skulle vise dere hvordan jeg lagde det .

Forrett: Spagetti Bolognese

Ingredienser: 

2-3 personer.

1 pakke kjøttdeig
1/2 løk ( Du er ikke nødt til å ha løk, viss du ikke liker det )
1 ts salt
1/2 ts pepper
2 ss tomatpuré
1 terning med kjøttbuljong ( utblandet i 2 dl vann )
1 boks hermetiske tomater
250 g. spagetti
ost ( Du er ikke nødt

Slik gjør du:

1. Skjær opp løken.

2. Ha kjøttdeigen over i en varm panne og stek den på middels varme.

3. Ha i løken og tomatpuré. Hell over de hermetiske tomatene.

4. Tilsett kraften/buljongen og la sausen koke i ca. 20 minutter. Smak til med krydder.

5. Kok spagetti som anvist på pakken.
6. Hvis du vil ha smeltet ost på toppen legger du bare litt ost på toppen og sett den i mikroen i 30 sek.
 


Hovedrett: Italiensk pizza

Ingredienser:

1 pakke skinke
ketchup
rucolasalat
1 pakke revet "vanlig" ost
1 pakke mozzarella ost
1 pakke ferdig italiensk pizza bunn fra Tine
1 tomat til pynting

 

Slik gjør du:

1. Legg pizza bunnen på et bakebrett.

2. Legg ketchup oppå pizza bunnen.

3. Legg på skinken, og bland de to ostene sammen og legg dem oppå pizzaen.

4. Stek pizzaen midt i ovnen på 225 grader, til osten er gyllen.

5. Pizzaen serveres med en oppskåret tomat og fersk rucolasalat på toppen av pizzaen.Dessert: Is med frukt

Ingredienser:

1 boks is
Skåler laget av sjokolade ( kan hvere vanlige skåler også )
1 korg ferske jordbær
1 boks med druer
 
 
 

Slik gjør du:

1. Legg sjokolade skålene på hver sin tallerken.

2. Legg 2-3 kuler med is oppi skålene.

3. Skjær opp den ferske fruken og legg frukten på isen.  - Hørtes dette godt ut?
  - Kommer du til å lage noe av dette?
 

Verdens beste godteri!

Publisert: 16.08.2010 @ 22:03 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1
Hei, nå sitter jeg her og spiser mørk sjokolade og drikke appelsin juice. Nammm!
Jeg synes dette er noe av det beste godteriet som finnes!. Det høres sikkert ikke så godt ut. Men det er Det!.  
"Det smaker som en god appelsin-sjokolade"


- Har du prøvd dette sammen?

God morgen. Nå har jeg endelig fått til å mobil blogge!. Idag skal jeg på båt tur med Carina www.car

Publisert: 14.08.2010 @ 11:29 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0
873155-1-1281778183795.jpg
God morgen. Nå har jeg endelig fått til å mobil blogge!. Idag skal jeg på båt tur med Carina www.carinaasheim.blogg.no jeg gleder meg!. Nå sitter jeg i bilen på vei for å handle baseball jakken :D. - Hva skal du gjøre idag?. 

Mobil blogging

Publisert: 13.08.2010 @ 00:12 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Hei, jeg tenkte å begynne å mobilblogge litt. Det virker jo så greit. Jeg kan sitte sån helt random på en caf'e eller noe sånt, og kunne blogge alike vell. Kult ikke sant.

Mobil blogger du?

Sommerferie.

Publisert: 10.08.2010 @ 22:07 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1
Hei, idag hadde jeg litt lyst å prate om sommerferie. Jeg har hvert i kjøbenhavn. kjempe koselig by.
Hvor har du hvert i sommerferien din?.Dette bildet ble tatt innpå tivoliet i københavn.

Har du hvert i kjøbenhavn/danmark i ferien?

Jeg vil lese din blogg

Publisert: 09.08.2010 @ 01:44 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3
Hei, jeg tenkte at jeg kunne lese DIN blogg.
Legg bloggadressen  din igjen i kommentar feltet under.

|
|
|
|
|
|
v

-Lene-

Konkurranse!!.

Publisert: 03.08.2010 @ 13:42 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2
hei jeg er med i en konkurranse, skamkul forresten. du kan vinne en kosedress fra university :o. Meld deg på du også ;-). http://olaavsorvik.blogg.no/1280792793_konkurranse__vinn_kos.html?c=1280835538308.  

Blogges :-*

Nye ikoner^^.

Publisert: 24.07.2010 @ 17:57 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0
 Hei, nå har jeg lagt til noen/ ett par nye ikoner i menyen min under headeren håper du liker dem, og redsten av bloggen ;-).

Blogges <3.

Velkommen til min blogg!

Publisert: 21.07.2010 @ 20:40 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Dette er den første posten på min nye blogg ;)


hits