Om meg Tegninger Konkurranser Design Foto Annet kreativt Hverdag

Arkiv mned: mars 2011

WIP | Elise

Publisert: 30.03.2011 @ 16:45 Kategori: Tegninger Kommentarer: 3

Hei i det siste så har jeg ikke hatt så mye tid til overs til å tegne. Men jeg har tegnet litt på den tegningen av konkurranse vinneren Eise.

Bildet jeg tegner fra finner dere Her !



- Hva synes dere så langt?

- Hva gjør dere på fritiden deres?

Tegning | Ingunn Aamodt

Publisert: 24.03.2011 @ 00:11 Kategori: Tegninger Kommentarer: 10

Denne tegningen har jeg laget til et skole prosjekt.

Oppgaven gikk ut på at vi skulle holde et foredrag på 8-10 min om to romaner som er skrevet av samme forfatter og forfatteren jeg valgte ble Ingunn Aamodt.

Jeg har lest to boker hun har skrevet, Marlena Evensen og Hot i syden. De var kjempe kjekke. Så til presentasjonen min bestemte jeg meg for å lage en plakat med en tegning av selve forfatteren.

Jeg har ikke telt timene, men jeg har holdt på med tegningen i mange timer ! .



- Hva synes du ?

Nytt design

Publisert: 13.03.2011 @ 19:53 Kategori: Design Kommentarer: 9

Hei, sorry for lite blogging. Jeg har nemlig vært i Bergen de siste 4 dagene.

Jeg tok med meg pcen til hotellet fordi det sto at det var gratis internett, men jeg klarte ikke å koble meg til det ( Krise! ). Så jeg får skrive nå det jeg hadde tenkt å skrive for 4 dager siden.

Jeg har fått meg nytt design på bloggen, jeg vet at jeg har sagt at jeg har holdt på å lage et nytt design helt selv, men jeg får det ikke helt til, så jeg har bare fått et gratis design hos Bloggdesignet, og satte bare inne en header som jeg laget selv.

Hvis dere lurer på hvordan jeg laget headeren kan jeg lage en video som
jeg kan legge ut på bloggen.

- Hva synes dere om designet ?

- Har dere vært ute å reist i det siste ?

Kort laging

Publisert: 09.03.2011 @ 22:34 Kategori: Scrapping Kommentarer: 2

Igår og idag har jeg kost meg med å lage kort. Det var så kjekt siden jeg og mamma hadde vært og handlet masse nytt som vi kunne lage kort av!

På alle kortene jeg har laget er det bilder av blomster, og de er bygged opp i etasjer, det er ikke så enkelt å se på bildet men viss dere går inn Her så ser dere det bedre.

Så nå føler jeg meg helt hekta på kort laging ( men jeg har et problem, jeg begynner å gå tom for ark! )

Vi har kjøpt en sjærer som vi skjærer opp arkene med istedenfor å sitte å klippe med saks. Å, det er bare så mye enklere enn å sitte å klippe med en saks og når du er akkurat ferdig med å klippe så finner du ut at du har klippet det litt skeivt... ( kjenner dere følelsen ? ).

Så her er resultatet av kortlagingen :








- Hva synes du og hvilket synes du var finest ?

- Liker du å lage kort ?

 

Vinneren er kåret !

Publisert: 08.03.2011 @ 21:08 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 2

Nå er endelig vinneren kåret ! Og vinneren ble :

Elise !

Gratulerer ! Her er bildet hun ville ha tegnet :



Så nå får jeg bare sette i gang å tegne henne ;-)

Klokken 20:00 avsluttes konkurransen!

Publisert: 08.03.2011 @ 15:07 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 1

Hei vil bare minne dere på at jeg avslutter konlurransen klokken 20:00 i kveld. Så hvis dere ikke har meldt dere på har dere fortsatt noen timer på å gjøre det ;-)

Hvis dere ikke vet hvilken konkurranse jeg snakker om kan du lase om de Her.

Konkurranse | Vinn en tegning !

Publisert: 06.03.2011 @ 19:00 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 28

Hei siden jeg nå har vinterferie så har jeg god tid til å tegne, men jeg sliter alltid med å komme på hvem jeg kan tegne, og viss jeg kommer på noen er det somregel ingen gode bilder ute på nettet. Så på fredags kveld kom jeg på at jeg ville ha en konkurranse på bloggen min, og premien er at jeg tegner et portrett av deg !

Det eneste du trenger å gjøre er å lage et innlegg på bloggen din der du skriver at du er med i konkurransen min. Så linker du til dette innlegget. Husk å legge ved det bildet du vil ha tegnet.

 

Bildet må være av god kvalitet, ikke et mobil-blide eller web-camera bildet. Når du laster opp bildet må det minst være 600 px.

 

Husk å kommentere dette innlegget med link til ditt innlegg.

 

Konkurransen avsluttes tirsdags kveld !

 



Good luck ! .

Nytt midlertidig design ;-)

Publisert: 04.03.2011 @ 22:50 Kategori: Design Kommentarer: 5



Hei jeg må bare starte dette innlegget med en god nyhet! Det er vinterferie!

wohooo! Åh, det er helt herlig å kunne vite at det ikker er noen lekser eller skole på en hel uke ( Dere kjenner sikkert til følelsen ).

Som dere sikkert ser så har jeg fått meg nytt design på bloggen, jeg følte at det ble litt feil å ha "jule innspirert design" så lenge etter jul. Jeg kunne sikkert hatt det en stunn til da fordi det var jo ikke noe spesielt juleting på designet utenom headeren som det var snø på, men men.Grunnen til at designet bare er midlertidig er fordi at jeg jobber med et nytt desig (som jeg har fortalt dere om tidligere ). Dette designet var et jeg fant hoss en svensk blogger. Hun hadde laget super mange design som du kunne bruke på bloggen din. Hvis du ønsker deg et design, stikk innom siden hennes Her.

Jeg har ikke helt finnet ut av hva jeg skal bruke vinterferien min på enda. Tipper det blir en del soving om morgene, pc, være med venner, TEGNING, osv...Men det er en ting jeg vet jeg skal gjøre, å det er å lage nytt design til bloggen, som jeg lager selv! Så jeg kommer nokk til å bruke mye av tiden min til å lese gjennom mange tourturials på andres blogger om hvordan man lager design.

- Har du vinterferie nå? Og hva har du tenkt å gjøre denne uken?



hits