Om meg Tegninger Konkurranser Design Foto Annet kreativt Hverdag

Arkiv mned: april 2012

Min tegning på skolegenserne

Publisert: 11.04.2012 @ 15:43 Kategori: Tegninger Kommentarer: 1

Hei dette er ikke akkurat en nyhet for de som kjenner meg, men for dere som leser bloggen min så er det. Jeg var så heldig at jeg ble spurt om jeg hadde lyst til å designe skolen sin skolegenser-logo. Noe nom jeg hadde veldig lyst til. Jeg måtte komme på noe smart å tegne, noe som både gutter og jenter ville bruke. Først tenkte jeg å tegne en jente som holdt rundt navnet på skolen. Men senere kom jeg på at converse det er jo noe som alle bruker.

Det er University som produserer gensrene så det tar jo noen uker før de kommer men de kommer nokk snart. Jeg vet at 8.klassingene fikk deres idag, men jeg vet ikke når jeg komme til å få den. Men det blir nokk ikke så lenge til.

Jeg har ikke noe serlig godt bildet av tegningen, siden den pcen som bildene ligger på er ikke helt bra for tiden... Men jeg kommer sikkert til å legge ut bilde av skolegenseren når jeg får den.

¨

 

Iphone

Publisert: 10.04.2012 @ 17:57 Kategori: Foto Kommentarer: 2


photo_by_me - canon EOS 600D - 18-55mm - redigert i pixlr ©

God påske!

Publisert: 07.04.2012 @ 01:08 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Ønsker alle en god påske!

Hjertet mitt

Publisert: 01.04.2012 @ 20:29 Kategori: Annet kreativt Kommentarer: 2

Hei!
For en stunn tilbake fikk vi en oppgave på skolen der vi skulle lage "mitt hjerte". Noen laget en skulptur av et hjerte og noen sydde. Jeg valgte å sy et hjerte. Jeg tok utgangspunkt i en gammel dongeribukse. Og klippet ut to like hjerter og sydde dem sammen med symaskinen. Etterpå fylte jeg den med bomull og sydde igjen hjertet for hånd. Etterpå fant jeg noen knapper og perler som jeg limte på sammen med et sløyfebond.

Hva synes du om resultatet?


hits