Om meg Tegninger Konkurranser Design Foto Annet kreativt Hverdag

Arkiv mned: november 2010

Juledrøm-Stavanger aftenblad

Publisert: 28.11.2010 @ 20:21 Kategori: Tegninger Kommentarer: 7

For noen uker siden viste jeg dere en tegning som jeg kalte for Little girl:Men det jeg ikke fortalte dere var at jeg sente den inn til Stavanger aftenblad. De hadde en tegne konkurranse der du skulle tegne din juledrøm. Så igår da jeg kom ned i stuen lå Stavanger Aftenblad på bordet med et innlegg på forsiden der det sto: Juletegnevinneren.

Da jeg bladde opp avisen sto det en del navn på dem som hadde vunnet. Pappa sa at han hadde sett at jeg ikke sto der, men jeg lese alike vell igjennom navnene som sto på siden, og plutselig så sto det navnet mitt. Jeg ble helt stum, men så sa jeg: jeg vant! Mamma og pappa trodde sikkert jeg tullet siden de hadde sett i avisen tidligere, men de hadde bare oversett navnet mitt! Åhh, jeg ble så glad!

Så vi reiste inn til Stavanger der tegningene skulle henges opp, og der fant jeg min :Det var mange kjempe fine tegninger som var stilt ut, desverre fikk de ikke hengt opp alle 16.000 tegningene, det var det ikke plass til!

På utstillingen gikk det an å få grøt, se på tegninger og se på kjempefine pepperkake hus. Det var skikkelig julestemning der inne, med lukt av pepperkaker, grøt og julesanger.

Fakta:

  • Stavanger Aftenblad sin tegne konkurranse fikk inn 16.000 tegninger dette året!
  • Du kan lese mer om konkurransen her:http://www.aftenbladet.no/jul/1097275/Delta_i_Aftenbladets_juletegnekonkurranse.html

 

-Har du noen gang vunnet en slik konkurranse?

Arbeidsplassen min

Publisert: 26.11.2010 @ 19:06 Kategori: Tegninger Kommentarer: 3

Hei i de siste dagene har jeg gjordt en god del lekser, så jeg slipper å gjøre noen i helgen ( eller jeg må øve til musikk presantasjonen, spille piano ). Men nå har jeg fått meg en ny arbeidsplass. Istedenfor å sitte i den gode store sofaen min, ligger jeg på gulvet!

Hvorfor?

Jeg holder på med et nytt prosjekt, jeg skal tegne en STOR tegning av Penelope Cruz. Jeg har valgt et bilde av henne fra en L'oréal reklame.

Jeg fant ingen butikker som hadde store ark, så jeg kom på at ikea solgte noen store rammer som det alltid er et ark inni så jeg brukte arket som fulgte med i ikea rammen, bildet blir 50cm x 70cm, rammen er svart og ser slik ut:

http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/80117039

Bildet er hentet fra:

http://mariangelatessa.files.wordpress.com/2010/01/penelope-cruz-campagna-elnett_01-e1263050652326.png

-Hvor tegner du, når du tegner?

Tegning : Taylor swift

Publisert: 23.11.2010 @ 16:36 Kategori: Tegninger Kommentarer: 13

Da vi skulle ta toget til Oslo viste jeg det kom til å bli lenge å bare sitte og se ut vinduet, så da tok jeg med meg tegne blokken min. Jeg brukte en helt annen tegnikk en jeg vanligvis bruker. Jeg redigerte først et bilde av Taylor swift og så tusjet jeg tegningen isteden for å tegne med blyanter. Jeg brukte en tusj med 1 m/m. fra edding 8040. Og et blått A4 ark ( bruker for det meste A3 så det var litt uvant ).

Blyante | En tusj Antall timer | 1-2 timer

OrginalenRedigertTegningen- Hva synes du?

Tegning : Åsleik Engmark og Nadya Khamitskaya

Publisert: 22.11.2010 @ 15:45 Kategori: Tegninger Kommentarer: 6

Hei, på Onsdag tegnet jeg ferdig tegningen av Åsleik Engmark og Nadya Khamitskaya. Men jeg fikk ikke tid til å legge den ut på bloggen.

Fordi jeg skulle pakke til Oslo turen jeg skulle på i helgen. Det var kjempe kjekt! Det eneste - var at vi satt i 14-16 timer på tog til sammen. Det var lenge!

Blyanter | 2B, 6B og 2 tegnestubb Antall timer | ca.4 timer Referanse | http://pub.tv2.no/multimedia/TV2/archive/00823/_sleik_engmark_Nady_823682i.jpg

- Hva synes du?

Tegning : Aylar Lie og Egor Filipenko

Publisert: 16.11.2010 @ 20:26 Kategori: Tegninger Kommentarer: 12

For en liten stunn siden ble jeg feridig med denne tegningen av Aylar lie og Egor filipenko. De danser sammen i Skal vi danse, på tv2. Og så nå holder jeg på å tegne Åsleik og Nadia, fra skal vi danse de også ;-) jeg skal prøve på å bli ferdig til torsdag så det er bare å følge med.

Blyanter | 2B, 6B + 1 tegnestubb Antall timer | ca.4 timer

- Hva synes du?

Tegning : Layla

Publisert: 14.11.2010 @ 20:51 Kategori: Tegninger Kommentarer: 4

Igår var jeg i bursdag til en god venninne, og da hadde jeg med meg en liten ekstra gave til henne. Jeg hadde tegnet et portrett av henne. Hun ble kjempe glad! Jeg bare elsker dette bildet av henne, haha, se på den reaksjonen da hun åpnet pakken!<3-Hva synes du?

Adobe photoshop 7.0 tutorial

Publisert: 09.11.2010 @ 20:26 Kategori: Adobe photoshop elements 7.0 Kommentarer: 4
Nå har jeg laget en video til dere.
Der viser jeg dere hvordan du kan lage en enkel header til bloggen din.
Disse bildene brukte jeg:


Håper du liker den ;-)
video:my movie til bloggen min
Slik ble resultatet:

Tegning : Little girl ( Ferdig )

Publisert: 05.11.2010 @ 20:30 Kategori: Tegninger Kommentarer: 18

Nå er jeg endelig ferdig med "little girl". Jeg har hatt så lyst å tegne hele uken men jeg har ikke hatt tid pga. lekser, prosjekter osv...

Men idag er det fredag og helg så da har jeg hatt tid til å tegne.

Tegningen er juleinspirert , med en liten jente som holder en julekule med betlehemsstjernen inni seg.

Blyanter | 2B + 3 tegnestubber ( til å blande skyggene sammen ) Antall timer | 5 timer- Hva synes du?


hits