Om meg Tegninger Konkurranser Design Foto Annet kreativt Hverdag

Arkiv mned: desember 2010

Tegning : Karoline Berget

Publisert: 28.12.2010 @ 00:04 Kategori: Tegninger Kommentarer: 27

I 3 dagen nå så har jeg holdt på med denne tegningen av Karoline berget. Jeg begynte sent på lørdags kveld og tegnet litt da mens jeg så en film, fortsatte på søndags kveld og gjorde den ferdig nå i dag.

Jeg har fått masse tegne ting til julen. Så denne tegningen er tegnet med nye blyanter fra derwent, de var kjempe gode.

Blyanter | 9B, 6B, 4B, 3B, 2B, B, HB, F, H Antall timer | tok ikke tiden men tror sån ca. det var litt over 10 timer. Størrelse | A3 Referanse | bilde jeg tegnet etter fant jeg på bloggen til Karoline berget.

Nå kan du søke i bloggen min

Publisert: 21.12.2010 @ 19:25 Kategori: Design Kommentarer: 0

Hei nå kan dere søke i bloggen min! Det er helt genialt, hvis dere for en stunn siden husker at jeg postet et innlegg om en tegning av Penelope Cruz for eksempel, er det bare å søke på Penelope Cruz. Da kommer det opp alle innleggene jeg har skrevet som inneholder søke ordet ditt.

- Håper dette kan være nyttig for dere

- Har dere lyst at jeg skal forklare dere hvordan dere får deres egen søke boks?

Nytt design og header

Publisert: 19.12.2010 @ 13:20 Kategori: Design Kommentarer: 5

I hele går kveld satt jeg å fikset på designet mitt og laget en ny header. Jeg følte at det gamle designet mitt var så lite og litt rotete. Så jeg fant en blogger som har laget flere gratis design www.bloggdesignet.blogg.no. Jeg fant et av designene hennes og endrett litt på det. Jeg satte inn drop down menyen og endrett litt på fargene.

Headeren min er litt jule inspirert med snøfnugg på, og så har jeg i tillegg lagt inn fallene snø på hele bloggen for en skikkelig jule stemning.

Før:


Etter:

- Hvilket av designene synes du var finest?
- Hva synes du?

En liten oppdatering

Publisert: 18.12.2010 @ 17:50 Kategori: Tegninger Kommentarer: 6

Hei, jeg baklager at det har vært veldig lite blogging i det siste, det har bare vært så mye prøver og lekser... Men nå er jeg tilbake!
Jeg holder fortsatt på med tegningen av Penelope Cruz,jeg har ikke kommet stort lengere enn jeg viste dere sist. Men jeg håper at jeg får tid til å tegne på den litt senere i dag. Men når jeg er ferdig med den, vet jeg ikke hva jeg skal tegne!

- Har du noen forslag til hva jeg skal tegne?

sneak peek - Penelope cruz

Publisert: 09.12.2010 @ 19:24 Kategori: Tegninger Kommentarer: 16

Beklager for veldig lite blogging i det siste. Det har bare vært så mye lekser og prøver etter prøver...Men her er en liten sniktitt på tegningen av Penelope cruz.hits